Schilderbedrijf M Nijhoff

Schilders bedrijf M Nijhoff. staat voor creativiteit, betrouwbaarheid en deskundigheid bij het uitvoeren van haar projecten. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor al uw schilderwerk en wandafwerking. Onze activiteiten betreffen onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Denkt u dan aan bijvoorbeeld: · Al uw binnen en buiten schilderwerk. · Behangwerk en diverse andere wandafwerking. Repararatie van plafonds, kozijnen, wanden, buitenmuren en betonwerk.

 Wij beschikken over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van onderhoud. Wij kunnen al het onderhoud binnen en buiten uw pand voor u verrichten. Op basis van uw wensen en uw budget maken wij voor u het beste onderhoudsscenario op maat. Wij denken graag met u mee!

 

U onderhoud is onze zaak

 

Het onderhoud van uw woning houdt niet op bij een enkelvoudige schilderbeurt. Na oplevering voorzien wij u van een onderhouds-schema voor meerdere jaren waarop precies aangegeven staat welke onderhoudsbeurt wanneer noodzakelijk is. U hoeft dit niet zelf in de gaten te houden; als u wilt doen wij dit voor u en nemen t.z.t. contact met u op. Door op tijd onderhoud uit te (laten) voeren bespaart u geld en staat uw huis of bedrijfspand er altijd netjes bij. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte.

 

Voor al u binnen en buiten Schilderwerk.

Bij Schilderbedrijf M. Nijhoff Kunt u terecht voor al u schilderwerk. Wij bieden u schilderwerk in de meest brede zin van het woord.

 

Wij verzorgen buiten- en binnen schilderwerk.

  •  U huis is het waard om goed onderhouden te worden, dus laat u regelmatig u buiten en binnen schilderwerk controleren door een schilder. Het zou zonde zijn als u het schilderwerk verwaarloosd, en hierdoor voorkomt u extra kosten door houtrot, roest enz.

Schimmel in de badkamer.

  • Heeft u last van schimmelvorming in de badkamer of keuken of douche dan kunnen wij misschien dit probleem verhelpen doormiddel van de juiste producten van Sigma Coating, en door middel van het creëren van goede ventilatie in u badkamer of keuken of douche. Wij komen graag kosteloos langs voor het maken van een plan van aanpak en offerte.

  • Maak een afspraak

Laten spuiten.

  • Een kamer, gang laten spuiten of het hele huis, dan komen wij graag en kosteloos langs om ons een indicatie te geven van de staat van het schilderwerkwerk, zodat wij een goede inschatting kunnen maken en een offerte voor u kunnen maken.

  • Maak een afspraak 

Kleur en kleurinspiratie.

  • Ook hier helpen wij u graag mee, heb u wel een idee maar weet u nog niet zeker of dit wel staat of kan. Ook daarmee kunnen wij u verder helpen en komen wij graag en kosteloos langs voor een kleur advies.

  • Maak een afspraak

Meubels over spuiten.

  • Heb u meubels die misschien niet bij de kleuren passen van u huis, of de kleuren die u graag zou willen hebben in u huis. Spuiten wij deze graag voor u over.

  • Maak een afspraak

Wij komen graag kosteloos kijken of u schilderwerk nog in orde is, maak hiervoor een afspraak met schilderbedrijf M. Nijhoff