Aanbiedingen

                                                                             

15% korting op het schilderen van Sigma Air Pure de lucht verfrissende verf.

 Wist u dat de lucht binnenshuis vaak tot 10 keer meer vervuild is dan buitenlucht? En dat we steeds meer tijd binnenshuis doorbrengen? Daarom is er Sigma Air Pure. De biobased muurverf die de binnenlucht zuivert. Meer weten? klik hier

 

15% Korting op al het schilderwerk met Sigma Air Pure 

 

 En natuurlijk in een kleur die u mooi vind, wij kunnen u kleuradvies geven.

 

 

Voor al u binnen en buiten Schilderwerk

Bij Schilderbedrijf M. Nijhoff Kunt u terecht voor al u schilderwerk. Wij bieden u schilderwerk in de meest brede zin van het woord.

 

Wij verzorgen buiten- en binnen schilderwerk.

  •  U huis is het waard om goed onderhouden te worden, dus laat u regelmatig u buiten en binnen schilderwerk controleren door een schilder. Het zou zonde zijn als u het schilderwerk verwaarloosd, en hierdoor voorkomt u extra kosten door houtrot, roest enz.

Schimmel in de badkamer.

  • Heeft u last van schimmelvorming in de badkamer of keuken of douche dan kunnen wij misschien dit probleem verhelpen doormiddel van de juiste producten van Sigma Coating, en door middel van het creëren van goede ventilatie in u badkamer of keuken of douche. Wij komen graag kosteloos langs voor het maken van een plan van aanpak en offerte.

  • Maak een afspraak

Laten spuiten.

  • Een kamer, gang laten spuiten of het hele huis, dan komen wij graag en kosteloos langs om ons een indicatie te geven van de staat van het schilderwerkwerk, zodat wij een goede inschatting kunnen maken en een offerte voor u kunnen maken.

  • Maak een afspraak 

Kleur en kleurinspiratie.

  • Ook hier helpen wij u graag mee, heb u wel een idee maar weet u nog niet zeker of dit wel staat of kan. Ook daarmee kunnen wij u verder helpen en komen wij graag en kosteloos langs voor een kleur advies.

  • Maak een afspraak

Meubels over spuiten.

  • Heb u meubels die misschien niet bij de kleuren passen van u huis, of de kleuren die u graag zou willen hebben in u huis. Spuiten wij deze graag voor u over.

  • Maak een afspraak

Wij komen graag kosteloos kijken of u schilderwerk nog in orde is, maak hiervoor een afspraak met schilderbedrijf M. Nijhoff